maandag 8 maart 2010

CvI Mobiel!

Deelnemers en presentatoren let de komende tijd goed op je postvak, want misschien komt een van de mobiele koffertjes met de CvI Mobiel wel naar jou! Op de CvI Mobiel ontvang je handige tips en tricks die jou meer vertellen over de conferentie en de aandachtspunten op het gebied van Onderwijsvernieuwing en ICT.

Om jullie deelnemers en presentatoren te informeren gaan er koffertjes met CvI Mobiels door Nederland. Er zijn tien mobieltjes in de omloop. Misschien krijg jij binnenkort een koffertje met daarin een mobiel. Deze mag jij dan de hele week gebruiken om meer te weten te komen over De Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT Het Consortium voor Innovatie stuurt de personen die de mobiel in hun bezit hebben ook tips en tricks over de conferentie en de interessegebieden van de deelnemers. Dit zodat je als presentator of deelnemer goed voorbereid bent voor de conferentie.

Heb jij een CvI Mobiel ontvangen?
Stuur dan al jouw vragen zo snel mogelijk door naar het Consortium voor Innovatie. In de loop van deze week ontvang je een envelop van het Consortium voor Innovatie. Hiermee stuur je hem door naar een persoon van een ander college. Iemand die ook wel wat tips en tricks kan gebruiken over de conferentie en het leuk vindt om het mobiele koffertje te ontvangen. Houd je postvakje dus goed in de gaten, want wie weet krijg jij voor een week de CVI Mobiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten