woensdag 14 april 2010

Achter de presentatorenbalie #cvi2010

Vandaag is de conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT officieel van start gegaan. Als voorzitter van de programmacommissie mag ik de presentatorenbalie bemensen, samen met collega programmacommissielid Floor die bij het Regio College verpleegkunde studeert.

Vooral in het begin kan dat hectisch zijn, als veel presentatoren tegelijkertijd binnenkomen. Wat we doen is de aanwezigheid registreren (telt overigens niet mee voor de financiering), doorverwijzen (tas halen, je laten scannen -de pas, niet de body-, naar de gardarobe verwijzen), laten zien waar de zaal is (de Koningshof is een heus doolhof als je nooit in een klooster hebt verbleven), kapotte badges vervangen, en diverse vragen beantwoorden.

Vervolgens moet je dan checken of presentatoren ontbreken, en dat doorgeven aan de verantwoordelijke leden van de programmacommissie.

Als een sessie is afgelopen, krijgen we de evaluatieformulieren van de leden van de programmacommissie. Die mogen Floor en ik vervolgens optellen. En nee: we zijn niet om te kopen, maar lusten wel graag een goed glas wijn....

Het leuke is dat ik veel bekenden zie, waarmee ik dan helaas geen echt -uitgebreid- praatje kan maken. Tijdens de keynotes en de eerste ronde, had ik wel meer tijd. Maar toen zat iedereen natuurlijk in de zalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten