vrijdag 16 april 2010

Dat is pas conferentiebloggen!

Weer thuis op de bank na 4 dagen conferentieoord is het moeilijk om een keuze te maken uit alle mogelijke onderwerpen waarover ik zou kunnen gaan bloggen. De afgelopen dagen zoveel gezien en meegemaakt dat ik voor m'n gevoel minstens een week nodig heb om dat allemaal te verwerken. Ik ben begonnen met het lezen van alle blogberichten, geschreven door de conferentiebloggers van het CvI op http://veldhoven2010.blogspot.com. Wat een prachtige verslagen en persoonlijke indrukken staan daar verzameld!

De bloggers voelden zich natuurlijk in de watten gelegd met de prachtige boardroom die ze tot hun beschikking kregen, maar het kwam hun inspiratie en productiviteit zonder meer ten goede en was daarmee een investering die zich snel terug heeft verdiend. Zoals je ziet op foto twee hadden we zelfs een twitterwall aan de muur zodat we het laatste nieuws goed konden volgen! Zelf heb ik nauwelijks wat geschreven, te druk als ik was met regelen, foto's maken en faciliteren maar dat maakt niet uit.

We hebben met elkaar mooi werk geleverd en daar wil ik de volgende bloggers dan ook hartelijk voor bedanken:
 1. Karin Winters
 2. Wilfred Rubens
 3. Annet Smith
 4. Serge de Beer
 5. Joël de Bruijn
 6. Rein Bijlsma
 1. Jef van den Hurk
 2. Patrick Koning
 3. Ton op de Weegh
 4. Haye van der Werf
 5. Maaike Stam
 6. Paulo Moekotte
Een speciaal woord van dank ook voor Remco Boerma die ik last minute kon aantrekken als fotograaf. De foto's die hij gemaakt heeft zijn al hier te vinden en komen later ook op het account van het CvI. Bekijk z'n foto's in een slideshow en je krijgt een prachtige indruk van Dé Conferentie én van Remco's kwaliteiten als fotograaf!
Naast ons was er woensdag ook een filmploeg aanwezig van ROC Media die in opdracht van Kennisnet een aantal prachtige opnames gemaakt heeft, allemaal te bekijken op het MBO Channel bij Youtube.

1 opmerking: