vrijdag 16 april 2010

Verdiepingssessie Drempelloos 2.0

Pfff, wat een klus. Een 2,5 uurs conferentietje in een conferentie.
In een Drempelloos 2.0 sessie zetten we de deelnemers aan het werk, dat hebben ze geweten ook. In totaal konden deelnemers kiezen uit 8 workshops van een half uur of een uur. Natuurlijk is dat bij lange na niet genoeg om lekker uitgebreid met vragen en antwoorden aan de slag te gaan en ook konden we zelfs de 10 vluggertjes niet doen. Voordeel echter voor de aanwezigen, wij hadden een sponsor voor dertig 4 gig USB sticks de Keycords geschonken door Skool en UgameUlearn. Alles wat aan de orde kwam in de workshop, inclusief 3 mobile programma's moviemaker, e-mind en webalbum generator, hebben de deelnemers mee naar huis.
De feedback was in elk geval goed genoeg om weer aan te sleutelen en door te gaan met Drempelloos. Waar ik wel benieuwd naar ben is wat de deelnemers ervan vonden...en daar is dan deze blogpost weer handig voor. Meer weten?
Tip aan de afwezige maar wel opgegeven deelnemers, je had ook je plaats kunnen doorgeven aan een ander zodat anderen wel de kans hadden, want de workshop was overvol...maar lang niet met alle mensen die zich opgegeven hadden.
Een video impressie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten