zaterdag 17 april 2010

Frans Peeters als gastfotograaf

Frans Peeters is een bekend persoon in de wereld van het Voortgezet Onderwijs, edublogger en beheerder van de portal informaticavo.nl, waar alles over het vak informatica en veel lesmateriaal te vinden is.
Dat Frans als geen ander "over muurtjes heen kan kijken" bewijst hij met zijn spontane bezoek aan Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT waarover hij het volgende schrijft:
"Vanmiddag was ik even op de conferentie van het Consortium voor Innovatie in Veldhoven. Dat is een hele grote conferentie vooral voor het mbo die elke twee jaar plaatsvindt.
Ik was er niet echt als deelnemer, maar ik wilde gewoon eens even snuiven hoe de conferentie voelde. Nou, daar was een prima sfeertje, dat kan ik je wel vertellen. Heel veel sessies die goed bezocht worden en tussendoor netwerken in de grote zaal bij de standhouders. Ik heb de indruk dat deze conferentie meer door de managers/leidinggevenden bezocht worden dan bijvoorbeeld de IPON en de i&i conferentie, en dat is prima natuurlijk want dat zijn de mensen die uiteindelijk de beslissingen nemen."
Leuk, zo'n observatie van iemand uit het VO!
En Frans, bedankt voor je prachtige fotoserie waarin vooral ook veel exposanten vereeuwigd zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten