donderdag 15 april 2010

Rein Bijlsma beste presentator!

Rein Bijlsma van AOC Groenhorst College is met zijn presentatie: "Twitter voor digibeten; wat is het en kunnen we daar in het onderwijs iets mee" uitgeroepen tot beste presentator van Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT. Rein is behalve twitteraar (onder de naam @wauwel) ook (edu)blogger. Via zijn weblog www.wauwel.nl beschrijft hij regelmatig op een geheel 'eigen wijze' zijn kijk op de werkelijkheid.

Rein wint een studiereis naar Anaheim in Amerika van 9 tot 16 oktober 2010.
Meer informatie hierover volgt later, ongetwijfeld ook via het weblog van Rein zelf!

2 opmerkingen:

  1. Perfect Rein, de AOC's zijn toch maar goed bezig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wist dat ik een verschrikkelijke kop had, en dat mijn presentatie ernstig gevaar liep door mijn bezoek aan de tandarts eerder deze week. Maar nu krijgt de argeloze toeschouwer in dit openingsbeeld de indruk dat hier een aangevreten blogger zonder kunstgebit ( het was maar een stifttandje hoor, de rest is nog echt ) in beeld gaat komen, die in uiterste nood zijn presentatie dan maar in regeltjes van 140 tekens gaat twitteren.
    Ach, het is niet anders. Ik ben er in elk geval reuze blij mee, en ik wil de organisatie van CVI en natuurlijk de aanwezigen bij mijn presentatie hartelijk bedanken voor deze fantastische prijs!
    De Powerpoint-presentatie zal ik dit weekend op het internet plaatsen, en via dit blog zal ik het bijbehorende linkje dan ook vermelden. En dat komt natuurlijk ook op Twitter te staan!

    BeantwoordenVerwijderen