vrijdag 16 april 2010

Eindconclusie the day after

Het mag in mijn laatste postje (straks gewoon verder bij mezelf) ook wel even gaan over alle randverschijnselen van de conferentie. Nou klinkt dat wat negatief maar ik bedoel de dingen die overal gebeurden en ontstonden. Er was een expositie van verschillende deelnemers van hun foto's, schilderijen en meer (poppetjes in mijn haar). Op internet loopt een aardige discussie over Onderwijs en ICT beurzen...ook hier was een beurs..maar nu waren standhouders geen verkopers maar deelnemers, open eerlijk en uit de pakken verkoopmodus. Zo was Winvision een zeer goed gastheer met heerlijke koffie.
De kracht van Twitter bewees zich door veel Twitterazi op een foto te zetten, ja ja ik was te laat en ben ook alleen op de foto gegaan. Ook de zaal met de prachtige foto's van collega's en daaronder de MP3 spelers met daarop de intervieuws over hun leefwereld als leerling. De kabels op sterk water van Kennisnet.
De toegankelijkheid van Directie- en CVB-leden op zo'n conferentie moet ook hen met heel veel kennis naar huis hebben laten gaan. De lol die leerlingen hadden in hun werk. Ach ja en het avondprogramma met voor mij de kers op de taart: de Novaband. TOP!
De films, de foto's en dit weblog. Een voorbeeld hoe het ook kan en hoe er zoveel mogelijk kennis en ervaringen gedeeld worden.
Postje...had ik gezegd....een gouden lintje voor de ankers van de conferentie, Annemarie, Addy, Ellen, Kimmerly, Gijs, Willem, Wilfred....ach iedereen die zich met de organisatie bezig heeft gehouden en natuurlijk de gastschool het Horizon college en het Consortium bestuur zelf!
Dank voor weer een zeer geslaagde conferentie die hopelijk veel blijft opleveren in de open contacten. RECLAME: de cvicommunity blijft bestaan dus blijf ook daar contacten leggen en vinden en verbinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten